Locuri de vizitat in Oradea - PhotoEdit.ro

Locuri de vizitat in Oradea

Avand in vedere ca sunt un fotograf profesionist, este de datoria mea sa cunosc cele mai frumoase locuri de vizitat din Oradea.

Primul lucru pe care trebuie sa il vizitezi cand ajungi in Oradea, este Piata Unirii. Aceasta este plina de cladiri istorice cu insemnantate pentru cetateni si nu numai. Acestea in timpul comunismului au scapat de demolare si au fost renovate de curand. Sunt modernizate precum in marile capitale europene.

Cu un nume cu sonoritate istorica, Sinagoga Zion, este cel mai mare centru cultural din oras. Aceasta are o arhitectura din secolul XIX, pastrata pana in zilele naostre.

Casa Darvas La Roche, este o cladire realizata in stil frantuzesc cu o arhitectura deosebita si care merita vazuta.

Parcurile din Oradea sunt numeroase si sunt pline de verdeata. Reprezinta locuri usor de acces, incat sunt la tot pasul si in care va puteti relaxa singuri, cu familia sau cu prietenii.

Un alt vestibul de vizitat este reprezentat de Baile Felix, sunt aproape de Oradea si au numeroase beneficiile atat pentru copii cat si pentru batrani. Acestea sunt cunoscute in tara si in lume, datorita varietatii de ape benefice pentru organism.

Sper ca aceste informatii v-au fost de folos si va invitam cu drag pe la noi.