La nunta la Ionut si Ioana - PhotoEdit.ro

La nunta la Ionut si Ioana

Pe Ionut si pe Ioana i-am cunoscut la nunta fratului lui. Veseli si plini de viata, ne-am imprietenit foarte repede. Anul acesta s-au hotarat sa isi uneasca destinele, iar noi am fost tot cei care i-am fotografiat.

A fost o nunta foarte bine planificata din toate punctele de vedere, mireasa punand accent pe detalii, iar de aici noua nu ne-a mai ramas decat sa ne facem datoria si sa scoatem cele mai bune cadre. Ne-am amuzat toti care eram acasa la pregatirile mirelui, el fiind cu simtul umorului foarte bine dezvoltat.

La local DJ-ul experimentat a reusit sa tina toata noapte invitatii pe ringul de dans cu tot felul de melodii. In zona de photobooth, cativa “carcotasi” faceau glume pe seama celor care se fotografiau cu mastile pe fata.

Si echipa noastra s-a simtit foarte bine vazand atata lume binedispusa. Luni, la sedinta foto am “colindat” aproape tot municipiul Oradea. Aproape toti trecatorii cu care ne-am intalnit ne faceau fotografii cu telefonul, strigau dupa miri “Casa de piatra!”, masinile claxonau, iar o fata s-a oferit sa ma ajute pe mine fotograful J

Toate aceste trairi, adunate in albumul cu fotografii al mirilor ii vor face pe toti care il privesc sa retraiasca momentele din acea seara minunata.