Fotograf botez Oradea - Alege un fotograf profesionist
Hero Image

Fotograf botez

Un fotograf de botez pregatit si pasionat este un om capabil sa surprinda fiecare miscare, fiecare zambet al micutei sau micutului tau. Portofoliul sau vorbeste despre munca si despre pasiunea cu care se implica in fiecare eveniment. Consultarea acestuia este o necesitate in momentul in care iti doresti un fotograf de botez. Nasterea unui copil este un adevarat dar, o binecuvantare  si o bucurie imensa pentru parinti. Fiecare etapa a vietii vine cu emotii unice si evenimente de neuitat. Dupa venirea pe lume a micutului sau micutei tale, trebuie sa te pregatesti pentru crestinare.  Pe langa toate lucrurile pe care trebuie sa le faci, se numara si alegerea unui fotograf de botez care sa imortalizeze acest moment unic. Suntem fotografi profesionisti din Oradea insa ne putem deplasa in orice locatie.

 

In calitate de fotograf de botez, voi fi cu aparatul intotdeauna pregatit sa surprind fiecare emotie si traire sufleteasca. De fiecare data cand particip la astfel de evenimente, ma simt emotionat, bucuros si responsabil pentru albumul de neuitat al micutului sau micutei pe care il fotografiez. Imi doresc ca, atunci cand va fi mare, sa retraiasca prin intermediul fotografiilor momentul botezului. De asemenea, urmaresc parintii si le citesc pe chip iubirea, grija si lacrimile care izvorasc atunci cand emotia nu mai poate fi cuprinsa, in momentul in care nou-nascutul este cufundat in apa sfintita.

 

Cu emotie, caut ochii mamei, care la randul lor, ii cauta pe cei ai copilasului sau, iar acest cadru magic si incarcat de sentimente, care nu pot fi descrise in cuvinte, este cuprins intr-o fotografie.  Nasii, parintii spirituali ai nou – nascutului, nu sunt nici ei ocoliti de emotie, iar glasul acestora si cuvintele tremurande  vorbesc de la sine despre clipele frumoase pe care le traiesc. Asa ca, obiectivul unui fotograf de botez trebuie sa surprinda  si aceasta interactiune magica care se creeaza in astfel de momente. De emotie sunt cuprinsi si bunicii, care abia asteapta sa isi vada nepotelul sau nepotica jucandu-se prin iarba, alergand prin curte sau inaltand zmee.

 

Desi decorul se schimba, fiindca lumea se indreapta spre localul unde va avea loc petrecerea, trairile sufletesti raman aceleasi. Eu, ca fotograf profesionist, sunt alaturi de parinti, bunici, nasi si invitati pentru a putea cuprinde toata atmosfera intr-un album foto. Si eu, in calitate de fotograf de botez, am emotii, deoarece in viata nu poti realiza nimic trainic si frumos daca nu pui suflet.  De aceea ma asigur ca de fiecare data cand iau parte la un asemenea eveniment, ma pregatesc dinainte, punandu-ma la curent cu noutatile din domeniu, imi verific echipamentul si il testez, pentru ca fotografiile realizate sa corespunda nevoilor clientilor, dar si standardelor de calitate.

 

Aceasta este povestea unui fotograf de botez. Acesta sunt eu si sunt nerabdator sa te cunosc si sa il cunosc si pe protagonistul sau protagonista noii povesti. Daca vrei sa colaboram, ma poti contacta la contact@photoedit.ro ,  ma voi deplasa din Oradea, daca va fi nevoie, si voi veni pregatit cu cele mai noi informatii din domeniu si cu cele mai proaspete idei pentru ca botezul copilului tau sa fie un moment unic si de neuitat.

 

Traieste si retraieste povestea!