Despre fotografii profesionisti Photo Edit

Noi suntem PhotoEdit.ro, suntem din Oradea si ne-ar placea sa te cunostem. Daca ai ajuns pana aici, probabil ca esti curios sa ne vezi portofoliul sau esti in cautare de fotograf pentru un eveniment din viata ta.

Suntem pasionati de fotografie, am pornit de la un hobby iar in urma unor remarci pozitive ale celor din jur, ne-am hotarat sa transform pasiunea intr-un mod de viata. Iar daca ceea ce putem oferi din punct de vedere artistic iti place, suntem gata sa lucram impreuna.

Ne place sa extragem esenta din orice ne inconjoara, iar in cazul fotografiei, ne place sa captam esenta a ceea ce vedem. Asta prin ochii nostrii si a camerei noastre foto.

Unul din citatele noastre preferate despre fotografie este: “Nu camera este importanta ci omul din spatele ei”. Nu cred ca oricine cu un aparat foto poate sa iti fie fotograf la nunta, asa cum nu cred ca a detine ultima tehnologie in materie de aparatura fotografica face din cineva un fotograf inspirat, talentat sau de succes.

Preferam stilul foto-jurnalistic, cu putine interventii printre subiecte din partea fotografului, ne place manifestarea naturala a sentimentelor si nu posturile regizate. Folosim editarea fotografiilor pentru corectii minore si nu pentru a atrage atentia asupra unor efecte speciale exagerate, respectiv nenaturale.

Daca crezi ca avem puncte in comun si iti plac fotografiile noastre si daca esti in cautare de fotograf pentru logodna, cununia civila, nunta, botez, maternitate, album de familie, promovarea companiei sau orice alt eveniment, te astept sa ne contactezi si sa facem din momentele importante din viata ta amintiri de neuitat.

Cu mult drag,
PhotoEdit.ro