Cabina foto Oradea - Photobooth ideala pentru nunta, botez si altele

Atunci cand iti organizezi nunta este important sa ai in vedere si o cabina foto, intrucat este distractia invitatilor tai. Acestia se distreaza utilizand diverse accesorii precum ochelari, masti, palarii si altele. Fotografiile ies la minut si vor avea o amintire placuta de la nunta ta.

Pregatirea invitatiilor pentru un eveniment precum nunta, botez sau onomastica, implica haine noi, coafor, manichiura etc. Este si pacat ca acestea sa nu fie marcate intr-o fotografie cu o cabina foto. Alege sa lucrezi cu profesionisti pentru rezultate foarte bune. Calitatea depinde de aparatul foto utilizat dar si de setarea acestuia de catre un fotograf profesionist.

cabina foto oradea

Oferim spre inchiriere photobooth in Oradea si judetele din imprejurimi. Vom fi alaturi de tine la  eveniment si iti vom incanta oaspetii cu acest minunat aparat. De asemenea, se poate personaliza, iar fotografiile sunt realizate cu un aparat performant.

Daca evenimentul tau are o anumita tematica, putem personaliza echipamentul in functie de tematica. Aceasta este o moda la nunti si va recomandam sa va alegeti o tematica pe ceea ce va pasioneaza, intrucat este despre voi si momente frumoase alaturi de cei dragi.

Pretul depinde de numarul de ore droit la eveniment si costul de deplasare, in cazul in care se doreste photobooth mai departe de orasul Oradea, intervin costuri suplimentare. Clienti nostrii sunt multumiti de serviciile primite si ne-au recomandat mai departe. Tinem in mod deosebit la satisfactia clientului, intrucat vrem sa aiba un eveniment reusit.

photoboothCabina foto este usor de utilizat, este nevoie doar de un perete alb, accesorii, buna dispozitie si fotografiile sunt realizate pe loc.  Aceasta se poate utiliza si la evenimente corporate, baluri, aniversari sau activitati de branding. Oferim servicii foto-video in baza unui contract pentru a va asigura prezenta la eveniment si garantia serviciilor. Avand o experienta de peste 6 ani in domeniu, ne facem cu pasiune cu meseria.

Vrei si tu un photobooth in Oradea sau in alte zone din apropiere, pentru o petrecere de neuitat? Contacteaza-ne acum la 074 029 1296 si rezerva o cabina foto!