Afla care sunt intrebarile frecvente legate de fotografi - PhotoEdit.ro

Afla care sunt intrebarile frecvente legate de fotografi

Cum fac o rezervare pentru fotograf de nunta?
Ne contactati telefonic sau prin e-mail, stabilim o intalnire, va prezentam un portofoliu tiparit, discutam despre tema nuntii, punem la punct detalii de fotografiere, convenim asupra pretului, achitati un avans, semnam un contract.

Colaborati cu videografi de nunta?
Da. Colaboram cu videografi profesionisti.

Putem face un album de nunta tiparit cu pozele noastre?
Da. Trimiteti fotografiile online (fastupload.ro), facem o evaluare a fotografiilor apoi daca este cazul editam fotografiile pentru un print corect, machetam albumul si va trimitem probele online pentru aprobare, facem modificari daca doriti, tiparim albumul si il livram (gratuit pentru Bucuresti).

Pentru fotografiere nunti / botezuri va deplasati si in tara?
Da. Ne deplasam oriunde in tara.

Cum comand o sedinta foto?
Telefonic, pe e-mail, cu 2-3 zile inainte de data la care doriti sa realizati sedinta foto. In cazul proiectelor complexe, evenimente deosebite, este recomandabil sa purtam discutii anterioare sesiunii foto, pentru stabilirea tuturor detaliilor.

Pot sa vad un portofoliu tiparit?
Va prezentam portofoliu tiparit sub forma de album foto carte, fotografii A4, calendare pentru a va edifica pe deplin asupra calitatii fotografiilor si albumelor. Veti afla in detaliu, tot ce veti primi in pachetele foto comandate.

Pot comanda fotografii tiparite pe hartie foto?
Se pot comanda fotografii cu dimensiunea (cm) de: 10×15; 13×18; 15×21; 20×30; 40×30; 45×60 …….. pana la dimensiuni de 1,3m x 10m. Fotografiile se pot printa pe hartie fotografica lucioasa, mata, metalica sau panza canvas.

In cat timp primesc fotografiile tiparite?
Fotografiile tiparite sunt finalizate in 3-15 zile lucratoare, in functie de proiectul fotografic.

As dori sa fotografiati acasa, se poate?
Practicam „serviciul la client”. Amenajam in confortul caminului dumneavoastra un studio foto profesional (lumini, fundaluri, umbrele, blende etc), fara sa deranjam.

Folositi accesorii si tinute de recuzita la sesiunile foto pentru copii?
Pentru copii, recomandam sa folositi accesoriile si tinutele personale.

Pot participa mai multe familii la sesiunea foto?
Da, pot participa prietenii, rudele, cunostintele. Nu exista un numar limita de persoane. Participand mai multe familii puteti imparti costurile

Fotografiile vechi, deteriorate sau incorect expuse se pot recupera?
Da. Ne puteti trimite prin curier sau pe e-mail fotografiile, cu specificatiile necesare. La evaluare va instiintam asupra costurilor. Lucrarile finale, se livreaza la rezolutia maxima posibila in format JPEG, pe suport digital (CD, DVD). La cerere, fotografiile se pot tipari pe hartie fotografica.

Exista posibilitatea sa obtin fotografii trucate?
Da. Pe baza mai multor fotografii existente, sau obtinute in urma sesiunilor foto comandate, se pot manipula imagini, adaugand sau eliminand in/din fotografii personaje, fundaluri, peisaje, se pot schimba coafuri, machiaje ( cosmetica digitala ), se accentueaza sau se elimina defecte fizice (prea gras, prea slab, cosuri, alunite, nas coroiat, buze prea groase/subtiri, etc.), se modifica expresia fetei si putem continua la nesfarsit cu exemple.